Energijska duhovna povezava z Jasnovidko Victorijo!

Trgovina

8 Kristalni obroč beli Oniks za relaksacijo in umiritev misli

390,00

Kategorija:

Opis izdelka

8 Kristalni obroč je ročno izdelan iz belega oniksa z vklesano energijsko kodo za interventno umiritev misli, relaksacijo in pomiritev. Deluje na način, da ga postavimo na tretje oko /sredina čela/ in se prepustimo nekaj minutnem delovanju, pretoku astralne energije. Zelo pomembno pri tem je, da se povežetš sam/a s saboj in sicer po naslednjem zaporedju: Navodila za uporabo dobiš priložena. Obroč kot pripomoček zelo uspešno pomaga odpravljati težave kot so depresija, panični napadi,  raztresenost, razdraženost, obvladovanje jeze, v čustvenih stiskah in še in še.. Vse zgoraj našteto postopoma odpravljamo, kar pa pripomore k boljši kvaliteti tvojega bivanja življenja.

Opis Oniksa

Oniks je kristal notranje moči, volje in discipline. Njegov element je element zemlje, najdemo pa ga v črni ali beli barvi in je kristal planeta Saturn. Na duhovni ravni pomaga okrepiti samoobvladovanje, prizemljitev in obvladovanje energije ter odpravljanje starih travm. Torej krepi notranjo moč, pomaga ohranjati fokus, krepi energijsko polje in odpravlja občutek stalne napetosti. Je odličen kristal za tiste, ki morate pri svojem delu ohranjati velik fokus in biti posebej pozorni na malenkosti. Primeren je tudi za ljudi, ki okrevajo po daljši bolezni, nesreči ali operaciji, saj njegove vibracije krepijo imunski sistem. Prav tako pomaga za lepo kožo in kožne težave kot so izpuščaji, opekline, vnetja, glivice. Pomaga tudi tustim, ki se borite s stalno mrzlimi rokami in nogami, saj izboljšuje krvni pretok.

Vpliv na čakre:  Njegove vibracije delujejo na korensko čakro, ki je temelj našega energijskega polja. Kadar korenska čakra ni uravnotežena, nam primankuje življenjske energije in živimo v strahovih in fobijah. Oniks prav tako vpliva na pretočnost solarnega pleksusa, kjer se razvija naša intuicija. Povezan pa je tudi s tretjim očesom ali čelno čakro, ki vas povezuje z duhovnostjo. Deluje tako, da aktivira energijsko polje posameznika.

Horoskop: lev, strelec, vodnar, kozorog

Vsak izdelek je zaščiten unikat narejen z ljubeznijo ter energisko kodo. Slika je simbolična.
Info&več na 041 707 713

 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “8 Kristalni obroč beli Oniks za relaksacijo in umiritev misli”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja