Energijska duhovna povezava z Jasnovidko Victorijo!

Trgovina

Tretma Energijsko čiščenje partnerskih, družinskih, poslovnih ali drugih odnosov z visoko vibracijo

1.850,00

Kategorija:

Opis izdelka

Energijsko čiščenje se opravi z visoko vibracijo na način, da se prečisti vaše fizično in dušno telo in se vas poveže v izvoru s čisto brezpogojno dimenzijo ljubezni. Tretma se izvaja deset dob14 dni in se ga opravlja na daljavo.

TETAPEVT terapevt in izvajam inovativne  Tehnike za boljšo kvaliteto in zavedanje življenja

Program tretmajev nudi močno inicijacijsko povezavo z visoko frekvenco, dimenzijo, kar seveda pomeni, da se vam bodo po vsakem vibracijskem  sklopu aktivirali vsi naravni procesi, ki vas bodo popeljali na višjo vibracijo življenja. Tretmaji so izključno namenjeni prav tistim, ki so v svojem življenju pripravljeni narediti korenite poteze in spremembe zlasti na področju zavedanja. Ob aktivacijah procesov pa poteka dva do tri krat tedensko ali tudi več v kolikor je seveda potrebno, telefonsko svetovanje katerega ste deležni ves čas procesa, tudi po zaključku. Zato vstopite v svet, kjer je vse čisto enostavno in v miru.  Vse tretmaje izvajam na daljavo preko najvišjih vibracij, dimenzij. V nadaljevanju sledijo hitre razlage tretmajev.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tretma Energijsko čiščenje partnerskih, družinskih, poslovnih ali drugih odnosov z visoko vibracijo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja