Energijska duhovna povezava z Jasnovidko Victorijo!

Jaz - Mi

PLANET ZAVESTI

1814321

 

Moje ime je Victoria Manique, sem Angelski tetapevt živim in delujem na Primorskem. Izhajam iz družine, kjer sta tradicija in pomoč drugim vsestransko prisotna že več generacij. Tako sem tudi rojena, šesta po vrsti v naši družini in se svojemu poslanstvu posvečam z brezpogojno ljubeznijo, saj se v njem, z vsemi dimenzijami, ki mi jih ponuja, tebi, vam, posvetim v polni meri. Za svoje delovanje potrebujem neposreden stik v živo, preko telefona, zooma. Pogovori z menoj so diskretni in za vašo zasebnost je z moje strani poskrbljeno. Prav tako sem angelski medij, intuitivni učitelj, tetapevt in svetovalec. Izdala sem tudi knjigico Manique, s katero si lahko omogočite vstop v svet enostavnosti. Svoje seanse opravljam srčno.

Nudim vam tudi svoje posebne kvantne tehnike, in tetmaje: Manique energijsko čiščenje in dvig vibracije na daljavo preko visoke frekvence – karmično, fizično in dušno. Postavljam tudi svojo SY, EQ, in QMI mrežo ter vstop v kvantne dimenzije ter nadgradnjo oz. sinhronizacijo oziroma proces brez naprezanja, ki vodi do čiste zavesti – izvora in brezpogojne ljubezni. Da pa je ta proces še bolj uspešen vas popeljem na drugo raven angelskih dimenzij, skozi poseben tri tedenski tretma tako karmično kot fizično in dušno.  Ta proces izzove velike rezultate na področju boljšega počutja, zdravja, čustvenega ravnovesja, medsebojnih odnosov, ustvarjalnosti, finančnih, poslovnih, tudi športnih dosežkov in še veliko bi lahko naštela.

Več o vseh tetmajih pa si lahko preberete zgoraj v zavihkih ali na zgornjih številkah, kjer lahko tudi zakupite cenejše prerokovanje preko UPN obrazca ali Paypal brez 090 številke.

Victoria Manique I m 💗