Energijska duhovna povezava z Jasnovidko Victorijo!

Reklama zate Novo

Ponujam vam zavihek, kjer lahko vsak predstavi svoje podjetje na naš spletni strani, ki pa je seveda že skoraj štiri desetletja zelo obiskana. Info& več na +38641707713

 

ASCOPERA je poseben cilj ustvarjena humano, saj ti veganska torbica prinaša posebno energijo, dober občutek in doprinos naravi . Torej osrečiti ženske, dekleta, dame, punce, deklice,ter preseči  njihova pričakovanja, da nestrpno pričakajo na dostavo svoje nove torbice.Veganski materiali prinašajo prepotrebno spremembo okolju in kakovost za dostopno ceno.

Ascopera se je rodila, ko smo ženska bitjeca iskala popolno unikatno torbico, prijazno naravi. Nastala je brezhibna mešanica elegantnega dizajna, vrhunske kakovosti in seveda prijaznega namena.V sedanjem svetu smo želeli narediti korak, kot okolju zavestno prijetno in prijazno podjetje, preko veganskega usnja in humane izdelave brez prikrajšanja kakovosti.

Torej klikni in se posveti svojemu namenu in si poišči posebno darilo zase, torbico, ki ti naredi najboljši dober občutek.
Zelo smo Hvaležni za obisk, nakup naše torbice in seveda ponosno nošenje nje, saj boš z njo presegla svoja pričakovanja.

Torej  z njo v roki ali na rami, bo Zasijala vsa tvoja eleganca za vselej 👛

Galerija torbic