Energijska duhovna povezava z Jasnovidko Victorijo!

Dimenzije

Moj in Vaš svet dimenzij

Naj vam opišem paralelni svet Nad svetov, višjih dimenzij, energij, ki ne poznajo meja. Kvantna sinhronizacija ali svet neizmernih dimenzij lahko opredelimo kot proces brez naprezanja, ki vodi običajno zavest do čiste brezpogojne zavesti tako imenovanega izvora, izvira ali svojega središča. Do kvantnega procesa pride zatem, ko prenehamo delovati na ravni umske in delujemo na Zavednem zavestnem zavedanju čiste brezpogojne ljubezni zavesti. Da bi lahko delovali na vse višjih nivojih, prestopali vibracije, vstopali v svet dimenzij je potrebno kanalizirati najtežje delce univerzuma in sestaviti sistem zunaj zavesti. Če opredelim čisto zavest, je to tako, kot polje neizmernega miru in ljubezni, kot izvor vsega kar nas obdaja. To pomeni, da smo živa bitja nič drugega kot čista zavest. Kot dokaz, da smo kot posamezniki čista zavest, eno vidi v vsem in v stanju praznine, ko smo brez misli, ega, gibanja in še vedno obstajamo. Tako kot naš um s katerim beležimo, analiziramo, sintetizeramo in predalčkamo in je igrišče ega. Ego je občutek, ko se misel oddalji od celote in želi misel oddaljiti od pravega sveta, svojega središča. V ta svet lahko zastavimo namero, ki ustvarja čisto zavest, da daje obliko nečemu, ki še nima svoje oblike. Vsa ta zavest oziroma zavedanje pa ima veliko zdravilno moč, saj je zdravje v bistvu stranski učinek zavedanja in je z njo mogoče spreminjati tudi genetiko, kvantne energije pa se ukvarjajo z izvorom vibracij oziroma s čisto zavestjo in se nanaša na miselnost in način življenja. Vso čisto zavest pa lahko odkrijemo v ozadju misli. Tako kvantni proces energij ne posveča pozornosti preteklosti, niti prihodnosti temveč le sedanjosti.

Ker pa obstaja veliko več dimenzij kot se jih opisuje, sama preko njih pozamezniku lahko pomagam s svojimi tehnikami energijskega čiščenja preko visokih vibracij karmično, fizično in dušno, s tehniko Manique in mrežo Sy 1, Sy 2, EQ ter dimenzijo QMI ter ostalimi polletnimi in letnimi dvigi dimenzij pripomorem k boljšemu in kvalitetnejšemu življenju ter obilju na vseh področjih.

V kolikor ste pripravljeni kaj spremeniti v vašem življenju bom neizmerno hvaležna vesolju za vaš premik in vstop na višjo raven zavedanja. Za kaj več in opis oziroma razumevanja tehnik, tretmajev pa si oglejte in preberite v zavihku Tretmaji. Tako se naj vam zgodi vse čisto enostavno, v miru in tisto kar je najboljše za vse vas.

Victoria Manique – Sem