Energijska duhovna povezava z Jasnovidko Victorijo!

Trgovina

Angelski tempelj Matrika- najem

300,00

Kategorija:

Opis izdelka

S plačilom najema vam omogočimo  10 dnevni najem portala Angelske matrike katetega vam dostavimo in odpeljemo po vnaprejšnji rezervaciji termina, katerega se dogovorimo na  spdnji številki.

Angelsko vodstvo tempelj- kodirani kamniti portal omogoči dostop do komunikacije z vašimi osebnimi angeli. Ker pa se oni povezujejo z vašo izvorno inteligenco, torej vedo vse o vas in vaši dušici, saj so vsakemu od nas dodeljeni angeli, s katerimi portal sklene dogovor o neprestani pomoči in vodstvu skozi paralelno fizično življenje. Zato so osebni angeli lahko ob vas, vas usmerjajo in vodijo. In, ker radi prisluhnejo, lahko tudi odgovorijo na vsa vaša vprašaja in sprejemajo vse želje. Njihovi odgovori so natančni in iskreni, prošnje pa se manifestirajo. In, ker so vaši angeli tudi vaši osebni vodniki, so vam na razpolago za pomoč, komunikacijo in dosegljivi kadarkoli. Torej je paralelni portal zelo poseben in namenjen predvsem temu, da vas poveže z angelskim svetom in vzpostavi komunikacijo z njimi, ter vas zaščiti in blagoslovi.

Napotki; Portal lahko postavite v poseben prostor, sobo, hišo ali posebno mesto na vrtu. Nato prižgite svečko ali dišečo palčko, nakar se z njim povežete tako, da se umirite ter na kodni znak položite obe roki in že  vzpostavite kontakt z Angeli. Z njimi pa lahko komunicirate na več načinov, recimo postavite vprašanje in počakate na odgovor, izrazite svojo željo ali na list papirja napišete vprašanja, želje, list obrnite k portalu k napisanemu,  potem se z dotikom plošče poslovite in se zahvalite s Hvaleženostjo ki je najsvetlejša molitev.  S tem boste okrepili povezavo za kreacije in manifestacije ter omogočite čistejšo in hitrejšo paralelno vibracijo. Nato odidite, ter jim dovolite, da vzpostavijo kontakt z vami, vam odgovorijo ali manifestirajo željeno. Zaupajte, saj je ob komunikaciji z njimi za vas  poskrbljeno. Hvaležna 😇

Angelski tempelj je unikatno ustvarjen portal iz naravnega kamna z ročno vklesano kodno povezavo v velikosti cca 22cm x 33cm x 5cm , katerega pa lahko  izdelamo tudi po vaših merah in željah, vendar se potem cena določa glede na velikost in čas izdelave oz. po dogovoru.

Vsak izdelek je zaščiten unikat narejen z ljubeznijo ter naključno angelsko kodo, s katero se vse v njem poveže v paralelni svet Angelskega domovanja. Slika je simbolična.

Info&več na 041 707 713

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Angelski tempelj Matrika- najem”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja