Energijska duhovna povezava z Jasnovidko Victorijo!

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji spletne trgovine Jasnovidka Viktorija

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine https://www.jasnovidkaviktorija.com določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov in so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT).

Lastnik in upravitelj spletne trgovine https://www.jasnovidkaviktorija.com je Atelje Viktorija-Victoria Negro Gnidovec s.p. , Pregara 14, 6272 Gračišče.

Opredelitev pojmov

Ponudnik je spletna trgovina https://www.jasnovidkaviktorija.com.

Uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem (uporabnik v spletni trgovini).

Spletna trgovina je informacijski sistem namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabniku.

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje ponudnika, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in uporabnikom.

Prijava

Z namenom hitrega in enostavnega nakupa, registracija v spletni trgovini https://www.jasnovidkaviktorija.com/ ni vedno potrebna. Vse potrebne podatke za dostavo in plačilo boste izpolnili ob oddaji naročila.

Ponudnik se zavezuje, da bo uporabniku vselej zagotovil naslednje informacije:

Postopek nakupa

Naročanje poteka preko interneta je mogoč 24 ur na dan ter vse dni v letu. Ko uporabnik izbere izdelek ali izdelke in se odloči o načinu plačila, s klikom na ikono ZAKLJUČI NAKUP odda naročilo. Spletna trgovina samodejno ustvari in pošlje elektronsko pošto s podrobnostmi naročila (izdelki, cene, količine, uporabnikovi podatki). S tem je naročilo potrjeno, izdelki pa bodo poslani v najkrajšem možnem roku.

Pravica do odstopa od nakupa ali vračilo blaga

Kupec ima pravico, da kupljeno blago vrne brez kakršnekoli odškodnine. Po Zakonu o varstvu potrošnikov (Ur. List RS, št. 98/2004, 126/07) v 1. odstavku 43. člena, ima potrošnik pravico pisno obvestiti ponudnika najkasneje v 14-dneh od prejetja blaga, da odstopa od pogodbe ne, da bi navedel razlog za odstop, in sicer na kontaktno e-pošto: jasnovidka.viktorija@gmail.com, blago pa vrniti v nadaljnjih 30-dneh po sporočilu o odstopu od nakupa.

V tem primeru kupec sam poravnava stroške, ki nastanejo ob vračilu kupljenega artikla. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Če uporabnik vrača izdelek brez originalne embalaže ali je ta embalaža uničena oziroma, če izdelek kaže znake uporabe, ki nakazujejo da je bil uporabljen dlje in pogosteje kot bi bilo potrebno, da se s preizkusom ugotovi vse njegove lastnosti, si pridržujemo pravico, da zaračunamo odškodnino, ki jo ocenimo z zapisnikom ob vračilu izdelka. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja. Denar vračamo na vaš transakcijski račun v najkrajšem možnem roku, po prejetju vrnjenih nepoškodovanih izdelkov na naš naslov. V primeru, da ne razpolagate s transakcijskim računom, vam denar vrnemo s poštno nakaznico.

Vračilo poškodovanih izdelkov

Če je prišlo do poškodbe blaga med prevozom (zunanjost pošiljke), potem je nujno pošiljko TAKOJ reklamirati kurirju. Kurir bo na licu mesta sestavil reklamacijski zapisnik o poškodbi pošiljke. V primeru skritih poškodb pošiljke pa je uporabnik dolžan pisno obvestiti dostavno službo v reklamacijskem roku 8 dni, šteto od dneva prejema pošiljke dalje s pogojem, da predhodno z nami skupno ugotovimo, da je poškodba po našem mnenju nastala izključno v času, ko je bila pošiljka v posesti dostave. Uporabniku priporočamo, da dostavljen paket pred prevzemom pregleda in preveri vsebino v navzočnosti kurirja.

Plačilo

V spletni trgovini ponudnik omogoča plačilo s plačilom z bančno transakcijo  ali  Paypal poslovanjem in tako ponudnika obvesti o plačilu, saj to stori skupaj z oddajo naročila, ki se z naročilom posreduje ponudniku na njegovo e-pošto. Ob prejemu naročila in izbiri plačila  vam bomo na vašo e-pošto poslali potrdilo o prejemu naročila, nato sledi dobava v dogovorjenem roku, ko bo plačilo vidno na našem računu. Spletna trgovina https://www.jasnovidkaviktorija.com/  bo vsa naročila z izbiro plačila  obravnavala kot končno in nepreklicno naročilo. V kolikor pa se odločite za izbiro plačila po predračunu, vam bomo na podlagi vašega naročila na e-naslov: jasnovidka.viktorija@gmail.com, v najkrajšem možnem času poslali predračun na vašo e-pošto in vam naročeno v dogovorjenem roku poslali na vaš naslov, ko bo vidno plačilo na našem računu.

Dobavni rok

Vsa naročila, ki bodo prejeta med tednom (od ponedeljka do petka) do 15. ure, bodo pošiljke oddane še isti dan oziroma v največ 3 delovnih dneh razen za naročila izdelka, ki ga ni na zalogi od 2 do 7 delovnih dni in za naročila, ki bodo oddana v soboto ali nedeljo, bodo pošiljke odposlane v ponedeljek.

Plačilo po predračunu:

Po prejemu plačila na naš TRR, bodo pošiljke oddane še isti dan oziroma v največ 3 delovnih dneh.  Za izdelke na zalogi je dobava blaga 2-7 delovnih dni.  V primeru daljšega dobavnega roka vas bomo o dobavnem roku obvestili po elektronski pošti ali  telefonu.

Dostava

Dostavo opravi dostavna služba Pošte Slovenije na navedeni naslov v Sloveniji. Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času.  Ponudnik ni odgovoren za zamude s strani dostavne službe ali za poškodovanje embalaže. Nudimo vam tudi možnost lastnega prevoza kupljenih izdelkov v kolikor ste v naši okolici in bi želeli hitreje prevzeti naročeno.

Svoja vprašanja nam pošljite na e-naslov:  jasnovidka.viktorija@gmail.com in z veseljem vam bomo odgovorili.

Cenik dostave:
Cena dostave je 3,9 €, ob naročilu nad 80 € pa je BREZPLAČNA.

Varnost in pravica do zasebnosti

Skrbno varujemo vaše podatke pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Vse podatke, pridobljene preko spletne trgovine, ponudnik uporablja le za lastno uporabo in jih varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Ponudnik podatkov, posredovanih s strani kupcev, ne bo razkrival tretjim osebam, temveč jih bo koristil le v namene lastne rabe, za informiranje o ponudbi in novostih, itd. Podatke strank ponudnik hrani trajno in jih uporablja dokler stranka ne zahteva drugače. V primeru “vdora” v bazo oziroma v računalniški sistem ponudnik ne nosi odgovornosti na nastale posledice.

Odveza odgovornosti

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti skladnost in ažurnost podatkov, ki so objavljeni na spletni strani podjetja ter v spletni trgovini. Kljub temu pa se lahko karakteristike izdelkov, njihova zaloga in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik v spletni trgovini ne uspe popraviti podatkov. V takem primeru bomo kupca obvestili o spremembah in mu omogočili preklic naročila ali zamenjavo naročenega izdelka.

V primeru reklamacije ali potrebe po dodatnih informacijah pričakujemo vaše sporočilo na e-naslov: jasnovidka.viktorija@gmail.com ali po klasični pošti na naslov Atelje Viktorija, Pregara 14, 6272 Gračišče.

Vrnjen izdelek pošljete z dostavno službo na lastne stroške na naslov: Atelje Viktorija, Pregara 14, 6272 Gračišče. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo, če se tega z naročnikom nismo izrecno dogovorili!

Arhiviranje pogodb

Pogodba, ki jo skleneta ponudnik in uporabnik je trajno shranjena pri Atelje Viktorija.

Kontakt

Naziv podjetja: Atelje Viktorija-Victoria Negro Gnidovec s.p.
Naslov podjetja: Pregara 14, 6272 Gračišče
Davčna številka: 11516097
Telefon: +386 41 234 820
E-naslov: jasnovidka.viktorija@gmail.com